Política de Privadesa

S'hi explica quina informació recopilem i per què, com l'utilitzem i com es pot consultar i actualitzar.

Llegiu la Política de privadesa

Condicions del servei

S'hi descriuen les regles que accepteu quan utilitzeu els nostres serveis.

Llegiu les Condicions del servei

Més informació sobre la privadesa i la seguretat

Estem compromesos a protegir la vostra privadesa, a millorar la vostra seguretat i a dissenyar eines fàcils d'utilitzar per proporcionar-vos opcions i control.

Ens comprometem a protegir la privadesa i la seguretat dels usuaris

Quan utilitzeu els nostres serveis, ens confieu la vostra informació. Obteniu més informació sobre com mantenim la privadesa i la seguretat de la vostra informació personal, i sobre com us en donem el control.

Centre de seguretat de Google

Mantenir el web protegit per a tothom és una responsabilitat compartida. Descobriu què podeu fer per protegir-vos i per protegir els familiars a Internet.

Mode d'incògnit

Esbrineu com podeu navegar en mode d'incògnit a Google Chrome perquè les pàgines que obriu i els fitxers que baixeu no quedin registrats a l'historial de navegació ni a l'historial de baixades de Chrome. Esbrineu com podeu accedir al mode d'incògnit.

El meu compte

Guia de Privadesa dels Productes de Google

Quan feu servir Gmail, la Cerca de Google, YouTube i altres productes de Google, podeu controlar i protegir la vostra informació personal i el vostre historial d'ús. Amb la Guia de privadesa dels productes de Google, podeu trobar informació sobre com es gestionen les funcions de privadesa que ofereixen els productes de Google.