Return to Google homepage.

Afegeixi la seva URL

Inici

Tot sobre el Google

    Anuncieu-vos amb nosaltres

» Afegeixi la seva URL

    Treure el contingut

    Afegeixi un enllaç Google

Afegeixi/Actualitzi la seva URL

Cada cop que explorem afegim i actualitzem nous llocs al nostre índex, i us convidem a enviar-nos el vostre URL. No afegim al nostre índex tots els URLs enviats, i no podem fer cap predicció o garantia respecte de quan hi apareixeran o de si hi apareixeran.

Si us plau, introduïu l'URL complet, incloent el prefix http://. Per exemple, http://www.google.com/. També podeu afegir comentaris o paraules clau que descriguin el contingut de la vostra pàgina. Aquests s'utilitzen només per a la nostra informació, i no afecten a com el Google indexa o usa la vostra pàgina.

NOTA: Només fa falta la pàgina de nivell més alt; no cal que envieu cada pàgina individual. El nostre robot web, Googlebot, podrà trobar-ne la resta. Important: Google actualitza regularment el seu índex, per la qual cosa no cal que envieu enllaços actualitzats o antiquats. Els enllaços morts desapareixeran del nostre índex en la següent cerca quan actualitzem el nostre índex.

URL:         
Comentaris:

Elimineu el contingut de l'índex del Google

Google actualitza tot el seu índex automàticament, de forma regular. Quan cerquem la web, trobem noves pàgines, descartem enllaços morts, i actualitzem enllaços automàticament. Els enllaços antiquats ara segurament desapareixeran del nostre índex durant la següent cerca.

Si voleu més informació de com eliminar determinat contingut de l'índex del Google, si us plau feu click aquí.

o ooO