Gestiona la teva fitxa de Google

Tota la teva informació en un sol lloc. Així és com Google My Business treballa per tu.

Gestiona la teva informació

Decideix què vols que vegin els usuaris quan cerquin la teva empresa a Google.

Edita les dades de la teva empresa en qualsevol moment i automàticament s'actualitzen a la Cerca de Google i a Google Maps, tot des d'un únic tauler.

Connecta amb els clients

Estigues al corrent de les ressenyes

Sigues el primer a saber quan parlen de la teva empresa, respon-hi com a propietari i fes un seguiment de les puntuacions.

Rep informació exclusiva

Descobreix què funciona

Obtén informació sobre els teus clients i com interaccionen amb l'empresa. Com t'han trobat? D'on són? Amb Google My Business, tens totes les respostes al teu abast.

Clics i trucades

Mira quants clics s'han fet al número de telèfon de l'empresa i quantes persones han consultat indicacions per arribar-hi o han visitat el lloc web.

Visualitzacions

Mira quants clients han trobat l'empresa a Google i fes un seguiment de les tendències.

Indicacions

Mira quantes persones fan clic per obtenir indicacions per arribar a l'empresa.

Actualitza la teva informació siguis on siguis

Publica fotos perquè els clients vegin el que està passant. Respon a les ressenyes de seguida. Actualitza l'horari d'obertura si tanques més tard. Amb l'aplicació Google My Business, pots fer-ho tot des del telèfon o la tauleta.

Tens més d'una ubicació?

Ubicacions de Google My Business et permet gestionar còmodament diverses ubicacions, de manera que els clients puguin trobar fàcilment tots els teus locals a la Cerca de Google i a Google Maps.

Més informació