Connecteu amb un partner de Google

Necessiteu ajuda per gestionar la vostra publicitat en línia? Associeu-vos amb agències, professionals del màrqueting i especialistes en línia que han estat formats i certificats per Google.

Cerqueu un partner

Sou una agència o un professional en línia? Registreu-vos a Google Partners.

Esbrineu com fer-ho

Cerqueu la insígnia

La insígnia de Google Partners demostra que un partner concret ha aprovat els exàmens de certificació de producte de Google AdWords i que està al dia dels últims coneixements sobre productes. En altres paraules, se l'ha guanyat.

Obteniu l'ajuda que necessiteu

Els partners de Google poden especialitzar-se en una o més de les àrees de producte d'AdWords següents:

 • Publicitat en cerques

  Aquests partners poden ajudar-vos a crear i optimitzar els anuncis que es mostren a la Cerca de Google. També us poden assessorar en l'estratègia de paraules clau i en la planificació del pressupost.
 • Publicitat per a mòbils

  Els partners certificats en la publicitat per a mòbils us poden ajudar a connectar amb els clients potencials que utilitzen dispositius mòbils a través d'anuncis de text, d'imatge, de vídeo i HTML5.
 • Publicitat en vídeo

  Necessiteu ajuda per implementar i optimitzar les vostres campanyes de publicitat en vídeo de YouTube? Aquests partners us poden ajudar.
 • Anuncis de display
  Anuncis de display

  Publicitat de display

  Aquests partners poden ajudar-vos a crear anuncis visuals atractius que arribin a clients potencials a través de més de dos milions de llocs web i 650.000 aplicacions.
 • Publicitat de Shopping*

  Els partners certificats us ajudaran a posicionar els vostres productes a la Cerca de Google, a configurar el vostre inventari a Merchant Center i a crear campanyes de Google Shopping.
  * L'examen de Publicitat en Shopping no està disponible en alguns idiomes. Comproveu-ne la disponibilitat al nostre Centre d'ajuda.
Omet l'anunci

Publicitat 0:{[eventToControllerCtrl.data ? eventToControllerCtrl.data : 30]}

 

Cafè mòlt de la Rosa

Delecteu els vostres sentits amb cafè local i orgànic.

 

Cafè mòlt de la Rosa

Delecteu els vostres sentits amb cafè local i orgànic.

 

Cafè mòlt de la Rosa

Delecteu els vostres sentits amb cafè local i orgànic.

cafè

Formeu equip amb el partner adequat

Cerqueu partners amb insígnia a tot el món que coneguin el vostre sector i s'especialitzin en el que necessiteu. Podeu fer-ho per criteris d'experiència, d'ubicació i de pressupost.

Cerqueu un partner

Google no ofereix garanties ni fa promeses sobre el rendiment o la qualitat dels partners que figuren a la Cerca de partners de Google. Google no cobra per incloure'ls en aquest directori ni accepta pagaments a canvi d'una ubicació millor.