Destaca la teva empresa a Google Maps

Aconsegueix que et visitin clients nous amb imatges espectaculars de la teva empresa a Google Maps. Treballa amb un professional de Street View per crear la teva visita virtual immersiva, o bé aconsegueix dispositius compatibles amb Street View i captura les imatges personalment.

Les imatges i les visites de 360° generen resultats

Afegir fotos d'alta qualitat a la fitxa d'empresa pot millorar l'experiència d'usuari i posar-ho més fàcil als clients a l'hora de trobar-te. Les visites de 360° permeten als clients fer una ullada a l'interior abans de visitar-te i potencien la teva visibilitat en línia.

Icona de visibilitat

El 62% dels visitants s'estimen més veure fitxes amb fotos de l'interior de la botiga.

Icona de visita virtual

Les fitxes que inclouen fotos i una visita virtual tenen el doble de probabilitats d'atreure l'interès dels usuaris.

Icona de fitxa

Les fitxes completes inspiren confiança i tenen un 78% més de possibilitats que els usuaris les associïn a empreses ben consolidades.

Icona d'empresa

De mitjana, el 41% de les cerques d'empreses a Google Maps acaben en una visita in situ.

Icona de motivació del client

Les fitxes amb fotos i visites virtuals motiven els clients a fer una compra en el 29% dels casos.


Exhibeix la teva empresa des de tots els angles

Inspira confiança i ajuda els clients a trobar-te més de pressa publicant visites virtuals immersives de la teva empresa o actualitzant les teves imatges de Street View des del carrer. Rep l'ajuda d'un fotògraf de confiança de Street View professional o bé utilitza l'aplicació Street View per capturar i publicar les teves pròpies imatges.

Propietaris d'empresa

Contracta un fotògraf de confiança de Street View

Treballa amb un professional especialitzat a capturar imatges atractives per a Google Maps. Tant si vols imatges noves al nivell de carrer per mostrar la teva façana nova a Street View com si vols una visita immersiva d'alta qualitat de l'interior de la teva empresa, troba un professional a prop teu i deixa que s'encarregui de tot.

Visita de 360°

Crea la teva pròpia visita de 360°

Captura i publica imatges de 360° pel teu compte amb els nostres dispositius compatibles amb Street View. Utilitza eines professionals per crear una experiència immersiva per als teus clients i fes servir l'aplicació Street View per compartir, transferir o publicar fotos de 360° a Google Maps.

Què cal esperar d'un professional

Si vols augmentar la visibilitat de la teva empresa, un contribuïdor experimentat de Street View pot ajudar-te a potenciar-la i a destacar a Google Maps. Ara bé, abans de començar és important tenir clars els rols de cadascuna de les parts d'aquest intercanvi.

Propietaris d'empresa

  • Si contractes un fotògraf de confiança perquè faci fotos de la teva empresa, tingues present que Google no garanteix la qualitat dels serveis que et proporcioni.
  • Totes les negociacions sobre les condicions, el servei i els preus de la sessió fotogràfica seran entre l'empresa i el fotògraf.
  • Els pagaments per les visites virtuals o les fotografies es faran al mateix fotògraf de confiança, i en cap cas no es tramitaran a través de Google.
  • En cas de conflicte, l'hauràs de resoldre amb el fotògraf o l'agència en qüestió, segons les condicions del contracte que hàgiu acordat.
  • Si vols informar d'un problema amb els serveis que ofereix un fotògraf de confiança de Street View, emplena aquest formulari.

Gaudeix dels serveis de Street View

Gràcies a la tecnologia compatible amb Street View, els professionals de confiança poden capturar i publicar imatges al nivell de carrer per actualitzar Street View per a les teves comunitats.

  • Tot i que a Google no contractem fotògrafs ni agències, sí que permetem als contribuïdors publicar imatges de Street View actualitzades de vies. La nostra llista de professionals per contractar mostra els fotògrafs i les agències que han demostrat la seva experiència contribuint amb imatges espectaculars i d'alta qualitat.
  • A Google continuem esforçant-nos per circular per molts països i mostrar-te imatges que millorin la teva experiència i t'ajudin a descobrir el món que t'envolta. Consulta on tenim previst anar pròximament per saber si anirem a la teva ubicació aviat o bé contacta amb un professional de confiança si tens ganes d'obtenir imatges noves al més aviat possible.