A Google t'ajudem a descobrir el món que t'envolta. Les imatges de les nostres plataformes estan pensades per millorar la teva experiència i, alhora, t'ajuden a previsualitzar i explorar llocs propers o d'arreu del món. Ens esforcem molt per assegurar-nos que les imatges siguin útils i reflecteixin el món que els usuaris exploren.

Google o tercers poden aportar imatges a Street View i es poden distingir per la icona o el nom d'atribució que les acompanya. Les imatges que els tercers hagin capturat i publicat a Google Maps són de la seva propietat (o dels successors que hagin designat).

En aquesta pàgina es defineix la política d'imatges de Street View aportades per Google. Per veure les directrius relatives a les imatges de Street View aportades pels usuaris, consulta la política de contingut aportat pels usuaris de Maps.

Política d'imatges de Street View aportades per Google

Per tal d'assegurar-nos que l'experiència de visualització d'imatges de Street View sigui positiva i profitosa per a tothom, hem elaborat aquesta política de Street View per al contingut aportat per Google, en què s'explica com tractem el contingut inadequat i s'indiquen els criteris per poder publicar imatges de Street View a Google Maps. Consulta aquesta política regularment, ja que podem fer-hi algun canvi de manera ocasional.

Les imatges de Street View no són en temps real

A les imatges de Street View només es mostra el que les nostres càmeres van poder captar el dia que van passar per una ubicació concreta. Després, tarden uns quants mesos a processar-se. Això vol dir que el contingut visible pot tenir una antiguitat d'uns quants mesos o, fins i tot, d'uns quants anys. En algunes ubicacions hem recollit imatges al llarg de molts anys; en aquests casos, pots veure com han canviat amb la funció Màquina del temps.

Desenfocament

Quan es publiquen imatges de Street View a Google Maps, des de Google seguim una sèrie de passos per protegir la privadesa de les persones.

Hem desenvolupat una tecnologia d'avantguarda per desenfocar les cares i les matrícules identificables que hi ha a les imatges de Street View aportades per Google. Si creus que la teva cara o matrícula no s'han desenfocat prou o si vols que desenfoquem del tot casa teva, el teu cotxe o cos, envia'ns una sol·licitud mitjançant l'eina Informa d'un problema.

Contingut inadequat

Pots informar de contingut inadequat a través de l'enllaç Informa d'un problema. El contingut de les categories següents es considera inadequat, tret que tingui un valor artístic, educatiu o documental.

Infracció dels drets de propietat intel·lectual

Infracció dels drets de propietat intel·lectual

No permetem les imatges ni cap altre contingut que infringeixin els drets legals d'altres usuaris, inclosos els drets d'autor. Per obtenir-ne més informació o presentar una sol·licitud en relació amb la llei nord-americana de protecció dels drets d'autor (DMCA), consulta els nostres procediments relatius als drets d'autor.

Icona de Contingut sexual explícit

Contingut sexual explícit

No permetem el contingut sexual explícit.

Icona de Contingut il·legal, perillós o violent

Contingut il·legal, perillós o violent

No permetem el contingut de caràcter il·legal, que promogui actes perillosos o delictius, o que inclogui violència gràfica o gratuïta.

Icona d'Assetjament i amenaces

Assetjament i amenaces

No permetem el contingut en què es faci servir Street View per assetjar, intimidar o atacar altres usuaris.

Incitació a l'odi

Incitació a l'odi

No permetem el contingut que promou o justifica la violència cap a persones o grups de persones per motius de raça, origen ètnic, religió, discapacitat, edat, nacionalitat, condició de veterà de guerra, orientació sexual, sexe o identitat de gènere.

Icona de Contingut terrorista

Contingut terrorista

No permetem que organitzacions terroristes utilitzin aquest servei per a cap finalitat, inclòs el reclutament. Així mateix, suprimirem el contingut relacionat amb el terrorisme, com ara aquell que promogui actes terroristes, inciti a la violència o enalteixi atemptats terroristes.

Icona de Perill per als menors

Perill per als menors

A Google tenim una política de tolerància zero envers el contingut relacionat amb l'explotació infantil o l'abús de menors. Això inclou totes les imatges d'abús sexual i qualsevol contingut en què es mostrin menors d'edat en un context sexual. Si trobes algun contingut en què creus que s'abusa de menors, no el comparteixis ni el comentis, encara que la teva intenció sigui posar-ho en coneixement de Google. Si trobes més contingut d'aquest tipus en un altre lloc d'Internet, posa't en contacte directament amb alguna associació contra l’abús infantil, com ara ECPAT (http://www.ecpat-spain.org).

Icona d'Informació d'identificació personal

Informació d'identificació personal

No permetem el contingut que inclogui informació d'identificació personal (teva o d'una altra persona), com ara dades de targetes de crèdit, historials mèdics o documents d'identitat emesos per un organisme públic.