Inspira't amb històries de Street View

Imatge de Zanzíbar

Zanzíbar

Coneix “World Travel in 360 (WT360)”, un col·lectiu de fotògrafs de confiança de Street View, i el seu Projecte Zanzíbar, iniciativa conjunta amb el govern de Tanzània per posar Zanzíbar al mapa. Federico Debetto, Nickolay Omelchenko i Chris du Plessis van viatjar a Tanzània per començar a preparar el mapatge de l'arxipèlag, formar els habitants en l'ús de la fotografia de Street View i establir un model sostenible perquè fos la pròpia comunitat qui seguís endavant amb el projecte.

Imatge de Birmània

Birmània

Explora Birmània amb aquest vídeo que mostra l'extraordinària feina del fotògraf Nyi Lynn Seck i els seus companys de 3XVIVR Productions. 3XVIVR ha dedicat un munt de temps i d'esforços al seu projecte especial, que pretén digitalitzar Birmània a través de Street View i preservar l'herència cultural del país en imatges de 360°.

Imatge de Zimbàbue

Zimbàbue

Coneix la història de com Tawanda Kanhema va contribuir al mapa de Zimbàbue amb Street View. Tawanda va tornar al seu país natal, Zimbàbue, amb l'objectiu d'obtenir imatges de Street View de la capital, Harare, i de les cascades Victòria, una destinació turística internacional, i incloure-les a Google Maps. Recentment ha ampliat el seu projecte per incloure altres ubicacions clau de Zimbàbue.

Imatge de Kènia

Kènia

Coneix alguns dels Local Guides i dels fotògrafs de confiança de Street View que estan mapant Kènia. Moguts pel desig d'ajudar el món a gaudir de l'extraordinària bellesa del país, de seguida van veure en Street View l'eina definitiva per aconseguir-ho.

Imatge d'Armènia

Armènia

Coneix Joe Hacobian, un dels fundadors de l'organització sense ànim de lucre Armenia360. Joe va participar en la cimera Street View de 2019, que es va celebrar a Londres, on va parlar del viatge del seu equip per mapar l'antiga terra dels seus avantpassats. Aquesta història és la prova que tots podem posar al mapa els llocs que estimem amb Street View.

Imatge de les Bermudes

Les Bermudes

Descobreix per què l'organització de promoció turística Bermuda Tourism Authority va contractar Miles Partnership, una agència de confiança de Street View, per recollir imatges de Street View. Miles Partnership ha ajudat Bermuda Tourism Authority a optimitzar la seva presència en línia a Google Maps i a potenciar la descoberta d'empreses locals, a més de permetre que els turistes explorin les Bermudes virtualment per planificar el seu viatge.

Imatge de Tonga

Tonga

Els fundadors de Grid Pacific, Tania Wolfgramm i Wikuki Kingi, documenten el seu viatge de mapatge per Tonga. A fi de promocionar la cultura de Tonga i d'altres illes del Pacífic, es van embarcar en un ambiciós pla per mapar tot l'arxipèlag i incorporar-lo a Street View. Aquí pots conèixer la seva fascinant història.