Fonts de les fotografies

Les fotos de Street View provenen de dues fonts: Google o els col·laboradors.

El nostre contingut

El nostre contingut

El contingut propietat de Google s'atribueix a Street View o Google Maps. A les nostres imatges, desenfoquem automàticament les cares i les matrícules dels vehicles.

Contingut dels col·laboradors

Contingut d'altres col·laboradors

El contingut que han aportat els usuaris va acompanyat d'un nom de compte que es pot tocar o en què es pot fer clic i, en alguns casos, d'una foto de perfil.

Com t'arriba Street View de Google

Per compartir les imatges de Street View, el nostre equip d'enginyers treballa de valent entre bastidors. Aquí tens un resum de les activitats que duu a terme per fer-te arribar les imatges de Street View.

Descobreix el món que t'envolta en 360 graus. Mostra la galeria

On tenim previst anar

El cotxe de Street View circula per molts països per mostrar-te imatges que milloren la teva experiència i t'ajuden a descobrir el món que t'envolta. Consulta una llista dels països que recorrerem amb cotxe o a peu.

País
Regió Districte Hora
{[value.region]} {[value.districts]} {[value.datestart| date:'MM/yyyy']} - {[value.dateend| date:'MM/yyyy']}

Per causes alienes a la nostra voluntat (meteorologia, tancaments de carreteres, etc.), pot ser que els nostres cotxes no circulin en algunes zones o que es produeixin petits canvis. Tingues present, a més, que quan la llista especifica una ciutat concreta, es poden incloure ciutats i pobles més petits que es trobin a prop.

On hem estat

Les zones blaves del mapa mostren els llocs on hi ha imatges de Street View. Amplia la imatge per veure els llocs amb més detall o examina el contingut amb els nostres llocs web i aplicacions.

La flota de Street View de Google

Examina la flota de Street View.